Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η αρχή

Εθνικές Εκλογές 2007.
Πρωτομαθαίνω για ένα σχετικά καινούριο κόμμα με όνομα Οικολόγοι Πράσινοι. Δεν το ψηφίζω! Μετά τις εκλογές, όμως, αποφασίζω να μάθω περισσότερα γι'αυτούς (σημειωτέον ότι ποτέ δεν υπήρξα κομματικοποιημένη) και σιγά σιγά χωρίς σχεδόν να το καταλάβω αρχίζω να συμμετέχω. Έτσι εκεί στα τέλη του 08 γίνομαι μέλος. Συμμετοχή σε διάφορες δράσεις των Οικολόγων Πράσινων Λάρισας, στήσιμο του blog, ευρωεκλογές, εθνικές εκλογές, κτλ, κτλ.

Ιούνιος 2010.
Συζητήσεις με τον Αντώνη Γκουντάρα, τον συμπατριώτη μου και δήμαρχο Μελιβοίας για συνεργασία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Συζητήσεις που καταλήγουν σε συμφωνία αφού η συμμετοχή μας έτσι όπως ορίζεται κι από τις δυο πλευρές δε θα είναι 'διακοσμητική' αλλά ουσιαστική και δε θα τελειώνει στις 7 Νοέμβρη. Αντίθετα... τότε θ'αρχίζει!


2 σχόλια:

  1. Καλημέρα,καθώς στις ερχόμενες εκλογές θα ψηφήσω στο δήμο αγιάς, θα ήθελα καποιες πληροφορίες για την απόφαση των Ο-Π να συμπορευθούν με το συνδιασμό "πολιτών κινημα" (αν δεν κανω λάθος).
    Κύριως θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει προγραμματική συμφωνία αναμεσα σε σας και τον κ.Γκουντάρα η οποία να εξασφαλίζεί την υλοποίηση καποιων απο τις προτάσεις που καταθέσατε και ποιες είναι αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και ευχαριστώ για το σχόλιο. Η επόμενη ανάρτησή μου θα απαντάει στην ερώτησή σας μια που θα αναφέρει τις προτάσεις μας για το δήμο Αγιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή